Niets is vervelender dan een kapotte of onveilige brommer of scooter. Helemaal als dit uw dagelijks vervoersmiddel is. Voor vrijwel alle gangbare merken brommers en scooters kan Tweewielersnoord u helpen. Injectie, twee- of viertakt, het kan allemaal. Of het nu gaat om een lekke band, motorische mankementen, elektrische storing, etc.

Dankzij goede vakkennis, ervaring en het juiste gereedschap kunt u rekenen op een goede en snelle service. Ook door nauwe samenwerking met diverse (onderdelen-) leveranciers en de aanwezige eigen voorraad is dit mogelijk.

Het is mogelijk om de brommer of scooter zelf langs te brengen. Wel even vooraf een afspraak maken. Kijk voor adresgegevens op ‘Adres/Route’ in het menu. Bent u niet in staat om de tweewieler te brengen en/of halen? Geen probleem! Wij halen de tweewieler bij u op en eventueel wordt deze weer thuis afgeleverd.

Indien vooraf geen prijsopgaaf mogelijk is houden wij u duidelijk op de hoogte tijdens de reparatie over de werkzaamheden, de te vervangen onderdelen en de kosten. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Wij repareren wel Chinese (retro-) scooters.

Onderhoud

Veel mensen onderschatten het belang van het goed onderhouden van hun brommer of scooter. Goed onderhoud zorgt voor meer rijcomfort, veiligheid en uiteindelijk minder reparatie- en afschrijvingskosten.

Tweewielersnoord helpt u graag bij het onderhouden van uw tweewieler. Uw brommer of scooter wordt geheel nagelopen. Waar nodig worden onderdelen schoongemaakt, vervangen, gesmeerd en gesteld. Zo blijft uw tweewieler in optimale conditie en kunt u vertrouwd de weg op.

Bij intensief/dagelijks gebruik is het raadzaam om minimaal twee keer per jaar uw brommer of scooter een onderhoudsbeurt te laten geven. Tweewielersnoord kan u een passend advies geven voor juist onderhoud!

Onderhoud motoren

We take care for your vehicle

Tweewielersnoord is niet alleen gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van brommers en scooters maar ook in motorfietsen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Of het nu uw fout is of van een tegenpartij.

Tweewielersnoord helpt u graag bij de afhandeling en reparatie van de schade. Denk hierbij aan het ophalen van de tweewieler, bemiddeling met verzekering en hun schade-expert en het herstellen van de brommer of scooter of het vinden van een passende oplossing.

Ophaal service

Here you can see what we have to offer and what you'll pay for that

Natuurlijk is het niet voor iedereen mogelijk om u tweewieler bij onze werkplaats langs te brengen. Daarom heeft Tweewielersnoord een speciale ophaalservice.
Onze service bus is speciaal ingericht om u tweewielers (Brommers & Scooters) op een uiterst veilig manier te vervoeren.
U hoeft zich dus geen zorgen te maken terwijl wij uw tweewieler vervoeren naar onze werkplaats.
Als u gebruik wilt maken van onze ophaal service neem dan contact met ons op.